Powered By Blogger

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021



Κάλεσμα για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε εθελοντές και πυροσβεστικές δυνάμεις..


Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Κάλεσμα για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε εθελοντές και πυροσβεστικές δυνάμεις


Ilialive,gr
  • ιλιαλι
  • Ιλιαλιωε

Αγαπητοί  Συμπολίτες  κάτοικοι του πληττόμενου Νομού μας.

Αδελφοί  παλαιοί Πρόσκοποι  της Ηλείας.

Για  μια  φορά  ακόμη η πύρινη λαίλαπα  καταστρέφει  τον  φυσικό πλούτο  αλλά  και  περιουσίες  των κατοίκων  του  Νομού μας.

Τα  μέλη  της  Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νομού Ηλείας  παραμένοντας πιστοί  στο  Νόμο των Προσκόπων  και στην Υπόσχεση που δώσαμε όταν μπήκαμε στην Παγκόσμια Προσκοπική οικογένεια, που επιτάσσει << ο Πρόσκοπος  βοηθά  κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση>>  αποφασίσαμε να συνδράμουμε  με όλες μας τις δυνάμεις  την προσπάθεια του  Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου και να συγκεντρώσουμε άμεσα στο γραφείο της Ένωσής μας  28ης  Οκτωβρίου 4,  εμφιαλωμένα  νερά, φρέσκο γάλα, φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια, γάζες και ψυκτικά σπρέι,  για την ανακούφιση των  πυροσβεστικών δυνάμεων και των εθελοντών  στην μάχη που δίνουν στα πύρινα  μέτωπα του Νομού μας.

Κάνουμε  έκκληση  σε  όλους  τους  συμπολίτες μας  να  βοηθήσουν με την  ευγενική  προσφορά τους  ακόμη και σε μικρές ποσότητες.

Για  οποιαδήποτε πληροφορία και για την παραλαβή των ανωτέρω ειδών παρακαλούμε  όπως απευθύνονται  στους  Τριανταφυλλόπουλο  Κωνσταντίνο τηλ.: 6937234111     email :kgtrian@gmail.com  και  Γιατρά  Ανδρέα   τηλ. 6948523120    email :andreasgiatras@yahoo.com 

Για  την  Ομάδα  Συντονισμού 

Ο   Αρχηγός                                             

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος                    

(Δελτίο Τύπου)    

.............................................................

Επίσης από 

Odigos.gr

ΕΡΜΗΣ της ΗΛΕΙΑΣ

Giorgos Fakos

ΑΥΓΗ του ΠΥΡΓΟΥ

skalistiri.news

Myilianews



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου