Powered By Blogger

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021



post-feature-image
''Πυράς ..Μνήμες'': η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων με το γενικ...

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων με το γενικό τίτλο ''Πυράς ..Μνήμες''αφού «Η ''Πυρά'' ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!» Στην επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, όπως έχει αποδειχτεί από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια, προσκαλούνται, στη μεγάλη αυτή συνάντηση των προσκοπικών γενεών, να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της δραστήριας Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νεανικής ζωής τους ισχυροποιόντας τους δεσμούς φιλίας ,καθώς και βαθμοφόροι του Πύργου,φιλοπρόσκοποι,γονείς κλ. Επίσης υψηλόβαθμα στελέχη απο Αθηνα ,απο Πελ/σο και όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο προσωπικότητες της Ηλείας.
Το ραντεβού,για εφέτος, έχει οριστεί για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου … και 8μμ..στο ΄΄Κτήμα Μερκούρη'' που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο,επι σειρά ετων στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους σύμφωνα με ανακοίνωση των οργανωτών, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την στήριξη τους. Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων έχει προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά θα ακολουθήσει το παραδοσιακό τους φαγητό παλαιών και εν ενεργεία ,ενώ οι εξαιρετικοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 29η Αυγούστου- λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και λήψης των ενδεδειγμένων μέτρων - ,στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..
..............................................................................

Προσκοπικός θεσμός η Καλοκαιρινή Συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας.

ΕΡΜΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,
post-feature-image

Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι περάσαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού,αλλά και φιλοπρόσκοποι ,γονείς κλ καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας,όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.  
       Αναμένεται να παραστούν μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο,προσωπικότητες της περιοχής,ανώτερα στελέχη ,βαθμοφόροι από τον Πύργο κλ.
      Φέτος ,λόγω των καταστρεπτικών πυρκαγιών και σύμφωνα με τη διαχρονική προσπάθεια των Προσκόπων για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη η εκδήλωση μετατράπηκε σε ''Πυρά βοήθειας 2021''διότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη τους .
     Το ραντεβού έχει οριστεί για την 
Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου… και 8μμ..στο ''Κτήμα Μερκούρη''

     Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
     Μετά την Προσκοπική Πυρά και το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..
    Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα [μέχρι 29 Αυγούστου], στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για την καλύτερη οργάνωση του χώρου,σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και τους υγειονομικούς περιορισμούς...


Η ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ <<ΠΥΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 2021>> ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
Το <<ραντεβού>> ορίστηκε για την 1η Σεπτεμβρίου 2021 στο φιλόξενο <<Κτήμα Μερκούρη>>
Προσκοπικός θεσμός η Καλοκαιρινή Συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας και οι αξιόμαχοι της Ηλείας Πρόσκοποι τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια αυτή την τόσο όμορφη και συγκινησιακή από κάθε άποψη συνύπαρξη των παλαιών με τους νέους προσκόπους, ένα συγκερασμό ωραίων εικόνων του παρελθόντος με το πλάτεμα της ελπίδας, για την χαρά της συντροφικότητας, στου άμεσου μέλλοντος την ωραία γιορτή της προσκοπικής πυράς!
** Όπως ανακοινώθηκε από την ηγεσία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική Βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης, αλλά και όσοι πέρασαν από τις Προσκοπικές Ομάδες στο παρελθόν και επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις αξίες του Προσκοπισμού,αλλά και φιλοπρόσκοποι ,γονείς, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας,όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.
** Αναμένεται να παραστούν μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο,προσωπικότητες της περιοχής,ανώτερα στελέχη ,βαθμοφόροι από τον Πύργο κλ.
Φέτος ,λόγω των καταστρεπτικών πυρκαγιών και σύμφωνα με τη διαχρονική προσπάθεια των Προσκόπων για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη η εκδήλωση μετατράπηκε σε ''Πυρά βοήθειας 2021'', διότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη τους .
** Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου… και 8 μμ.. στο φιλόξενο ''Κτήμα Μερκούρη''
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
** Μετά την Προσκοπική Πυρά και το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..
** Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα [μέχρι 29 Αυγούστου], στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, καθώς επίσης στους Υπαρχηγούς κ. Ανδρέα Γιατρά και κ. Παναγιώτη Καλαμπρέζο, αλλά και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, για την καλύτερη οργάνωση του χώρου,σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και τους υγειονομικούς περιορισμούς.



«Η ”Πυρά” ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!»

iILIAKANEA

   Τις προσεχείς ημέρες  θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση  των διατελεσάντων Προσκόπων  με την διαχρονική ονομασία ‘‘Πυράς..Μνήμες”.
     Το ραντεβού,για φέτος, θα γίνει οριστικά, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και 8μμ..στον πλέον ιδανικό χώρο για εκδήλωση τέτοιας εμβέλειας ,στο ”Κτήμα Μερκούρη ‘‘που  προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης.
       Στην κατά γενική διαπίστωση, από τα προηγούμενα χρόνια, επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν κι φέτος, όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να αναπολήσουν και να ξαναζήσουν τις όμορφες και ανεξίτηλες  στιγμές αυτών των εποχών  όλων των γενεών ,καθώς και βαθμοφόροι της περιοχής,φιλοπρόσκοποι,γονείς κλ, στελέχη απο Αθηνα ,απο όλη την  Πελ/σο[Αργολίδα,Αρκαδία, Αχαΐα]  και προσωπικότητες της Ηλείας,όπως συνηθίζεται άλλωστε.Μεταξύ αυτών και ο παλαιος Πρόσκοπος,αστροφυσικός κ.Διον.Σιμόπουλος.     Μάλιστα εφέτος, η εκδήλωση ,έχει διαφορετικό στόχο. Είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους Ηλείους .Έτσι, ονομάστηκε ”Πυρά Βοήθειας 2021” αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ανακούφιση και κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων. 
     Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων , έχουν προετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά.
     Μετά από την Πυρά ,τις απονομές και το φαγητό , οι έμπειροι  μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και πολλά άλλα τραγούδια με τη συμμετοχή όλων των παρεβρισκομένων .
    Δηλώσεις συμμετοχής οπωσδήποτε μέχρι την 29η Αυγούστου – λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και προετοιμασίας του χώρου κατάλληλα  για πλήρη ασφάλεια – .στον επικεφαλής  της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρ.Γιατρά και Παναγ.Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..

......................................................



25|08
2021
09:05

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Η ''Πυρά'' ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις.


ilialive.gr

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση των διατελεσάντων Προσκόπων με την διαχρονική ονομασία ''Πυράς..Μνήμες''.

Το ραντεβού,για φέτος, θα γίνει οριστικά, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και 8μμ..στον πλέον ιδανικό χώρο για εκδήλωση τέτοιας εμβέλειας ,στο ''Κτήμα Μερκούρη ''που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης.

Στην κατά γενική διαπίστωση, από τα προηγούμενα χρόνια, επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν κι φέτος, όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να αναπολήσουν και να ξαναζήσουν τις όμορφες και ανεξίτηλες στιγμές αυτών των εποχών όλων των γενεών ,καθώς και βαθμοφόροι της περιοχής,φιλοπρόσκοποι,γονείς κλ, στελέχη απο Αθηνα ,απο όλη την Πελ/σο[Αργολίδα,Αρκαδία, Αχαΐα] και προσωπικότητες της Ηλείας,όπως συνηθίζεται άλλωστε.Μεταξύ αυτών και ο παλαιος Πρόσκοπος,αστροφυσικός κ.Διον.Σιμόπουλος.
Μάλιστα εφέτος, η εκδήλωση ,έχει διαφορετικό στόχο. Είναι αφιερωμένη στους πυρόπληκτους Ηλείους .Έτσι, ονομάστηκε ''Πυρά Βοήθειας 2021'' αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για ανακούφιση και κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων.

merkouri palaioi proskopoi1

Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων , έχουν προετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά.

Μετά από την Πυρά ,τις απονομές και το φαγητό , οι έμπειροι μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και πολλά άλλα τραγούδια με τη συμμετοχή όλων των παρεβρισκομένων .

merkouri palaioi proskopoi2

Δηλώσεις συμμετοχής οπωσδήποτε μέχρι την 29η Αυγούστου - λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και προετοιμασίας του χώρου κατάλληλα για πλήρη ασφάλεια - .στον επικεφαλής της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρ.Γιατρά και Παναγ.Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών

...................................................

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ. στο «Κτήμα Μερκούρη»: Καλοκαιρινή Συνάντηση των παλαιών προσκόπων

Προσκοπικός θεσμός η καλοκαιρινή συνάντηση των μελών της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,       την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου  και ώρα 8μ.μ. στο ”Κτήμα Μερκούρη”
       Στην πολλά υποσχόμενη Προσκοπική βραδιά, στη μεγάλη αυτή παρέα, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης αλλά και όσοι πέρασαν από τις Προσκοπικές ομάδες στο παρελθόν και  επιθυμούν να αναπολήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,να αναβαπτιστούν στις  αξίες του Προσκοπισμού, αλλά και φιλοπρόσκοποι ,γονείς κλπ. καθώς και σημαντικές προσωπικότητες της Ηλείας, όπως κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί πλέον.  
       Αναμένεται να παραστούν μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων από όλη την Πελοπόννησο, προσωπικότητες της περιοχής, ανώτερα στελέχη ,βαθμοφόροι από τον Πύργο κλ.


Φέτος ,λόγω των καταστρεπτικών πυρκαγιών και σύμφωνα με τη διαχρονική προσπάθεια των Προσκόπων για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη η εκδήλωση μετατράπηκε σε ”Πυρά βοήθειας 2021”διότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη τους .

    Ξεχωριστή βραδιά

 Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
     Μετά την Προσκοπική Πυρά και το παραδοσιακό φαγητό, οι εκλεκτοί μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έχουν επιμεληθεί  μέλη των Παλιών Προσκόπων συνοδευόμενοι από εκλεκτούς μουσικούς και στελέχη των Προσκόπων..
    Δηλώσεις συμμετοχής έγκαιρα –μέχρι 29 Αυγούστου- στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων για την καλύτερη οργάνωση του χώρου, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας και τους υγειονομικούς περιορισμούς…

....................................................

Καλοκαιρινή συνάντηση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων: «Πυράς… Μνήμες» αφιερωμένη στους πυρόπληκτους

Ημερομηνία: 25-08-2021 | Συντάκτης: 
Κατηγορίες: Mega Post 2ΚοινωνίαΝέα

Η καθιερωμένη Καλοκαιρινή συνάντηση των διαχρονικά διατελεσάντων Προσκόπων “Πυράς… Μνήμες” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Κτήμα Μερκούρη, είναι αφιερωμένη στους Πυρόπληκτους καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη τους. Στην επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, όπως έχει αποδειχτεί από τη μεγάλη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων τα προηγούμενα χρόνια, προσκαλούνται, να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της δραστήριας  Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νεανικής ζωής τους ισχυροποιώντας τους δεσμούς φιλίας, καθώς και βαθμοφόροι του Πύργου, φιλοπρόσκοποι, γονείς κλπ. Επίσης υψηλόβαθμα  στελέχη από Αθηνα, απο Πελ/σο και όπως ανελλιπώς κάθε χρόνο προσωπικότητες της Ηλείας.

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και γρασίδι

Το ραντεβού, για φέτος είναι στο “Κτήμα Μερκούρη” που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, επι  σειρά ετών στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης. Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων  έχει προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά. Μετά την καθιερωμένη Προσκοπική Πυρά θα ακολουθήσει το παραδοσιακό  φαγητό παλαιών και εν ενεργεία, ενώ οι εξαιρετικοί  μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, με προσκοπικά και άλλα τραγούδια.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 29η Αυγούστου– λόγω των ειδικών συνθηκών και περιορισμών και λήψης των ενδεδειγμένων μέτρων – ,στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρέα Γιατρά και Παναγιώτη Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εξωτερικοί χώροι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου