Powered By Blogger

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Το Δ.Σ.της Πολιτιστικής Λέσχης Ηλείας στο Ασυλο Ανιάτων ''Ν.Βασιλειάς'' 20.12.2015





To reportaz της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ΟΡΤ


 .........................................................................................................

Τρόφιμα προσέφερε στο Άσυλο Ανιάτων «Αγία Βασιλειάς» το Δ.Σ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζών Ηλείας

  • Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 09:37
Εβδομάδα αγάπης και προσφοράς…
 Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών, τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή, για δεύτερη φορά εντός της εβδομάδας ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου και παράδωσαν διάφορα είδη τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος
Έτσι ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Αγάπης και Προσφοράς,που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με την επίσκεψη και την διανομή παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων δώρων στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
asylos.amiatwn.agia.basileias2
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην έκφραση αγάπης και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
Ο αντιπρέδρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στη Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
asylos.amiatwn.agia.basileias3
Ομοίως ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος και ο Παναγ.Θανόπουλος,Εφορος Αθλητικών,εξέφρασαν τον θαυμασμός τους για το Θεάρεστο και Ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης μας , τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακάματο προσωπικό...
Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»

.......................................................................................................... 

εφημερις ΠΑΤΡΙΣ


 

Εβδομάδα αγάπης και προσφοράς . . .

vasileias1
Τρόφιμα προσέφερε στο Άσυλο Ανιάτων "Νέα Βασιλειάς" το Δ.Σ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζών Ηλείας
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών, τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή, για δεύτερη φορά εντός της  εβδομάδας  ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν. Βασιλειάς'',όπου και παράδωσαν  διάφορα είδη τροφίμων  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος
. Έτσι ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Αγάπης και Προσφοράς,που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με την επίσκεψη και  την διανομή  παραδοσιακών  γλυκισμάτων και άλλων  δώρων  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.
 Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές. Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
 ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην έκφραση αγάπης και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας." Ο αντιπρέδρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στη  Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
 Ομοίως  ο Ταμίας κ. Σάκης Πυριόχος και ο Παναγ. Θανόπουλος, Εφορος Αθλητικών,εξέφρασαν τον θαυμασμός τους για το Θεάρεστο και Ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης μας, τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακάματο προσωπικό...
vasileias2

Πηγή Ilialive

..................................................................................................................................

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Δεύτερη επίσκεψη πραγματοποίησαν στο Άσυλο Ανιάτων "Νέα Βασιλειάς"

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Δεύτερη επίσκεψη πραγματοποίησαν στο Άσυλο Ανιάτων "Νέα Βασιλειάς"
Δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη έκαναν ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς την Κυριακή ,στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αγάπης και Προσφοράς.
Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος στους εκεί τροφίμους σαν συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψης όπου.είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές..
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
''Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονομένους συμπολίτες"
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και οργανώσεις.
Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος, και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.
ΠΟΛ.ΛΕ.ΠΡΑΞΗ-ΧΡΙΣΤ15.9Θκ
ΠΟΛ.ΛΕ.ΠΡΑΞΗ-ΧΡΙΣΤ15.9π

Και δεύτερη επίσκεψη στη "Νέα Βασιλειάς" από τη Λέσχη Τραπεζικών Ν. Ηλείας 

απο Iliapress

 Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή, για δεύτερη φορά εντός της  εβδομάδας  ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου και παράδωσαν  διάφορα είδη τροφίμων  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος
         Έτσι ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Αγάπης και Προσφοράς,που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με την επίσκεψη και  την διανομή  παραδοσιακών  γλυκισμάτων και άλλων  δώρων  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην έκφραση αγάπης και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στη  Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
       Ομοίως  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος και ο Παναγ.Θανόπουλος,Εφορος Αθλητικών,εξέφρασαν τον θαυμασμός τους για το Θεάρεστο και Ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης μας , τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακάματο  προσωπικό...

 ........................................................................................................

  Εφημερις ΠΡΩΙΝΗ

  .........................................................................................................

Νέα προσφορά τροφίμων από την Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών στη Νέα Βασιλειάδα








29 Δεκέμβριος, 2015 12:31
Από: odigos.gr
          Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή, για δεύτερη φορά εντός της  εβδομάδας  ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου και παράδωσαν  διάφορα είδη τροφίμων  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος
         Έτσι ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Αγάπης και Προσφοράς,που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή με την επίσκεψη και  την διανομή  παραδοσιακών  γλυκισμάτων και άλλων  δώρων  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και αναγνωρίζοντας το σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην έκφραση αγάπης και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στη  Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
       Ομοίως  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος και ο Παναγ.Θανόπουλος,Εφορος Αθλητικών,εξέφρασαν τον θαυμασμός τους για το Θεάρεστο και Ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης μας , τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακάματο  προσωπικό...

...........................................        ..................................................

Εφημερις ΠΡΩΤΗ

 .............................................................................

post-feature-image
HomeBreak NewsΕκδήλωση

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ν. Ηλείας: Δεύτερη επίσκεψη στο Ασυλο Ανιάτων

Δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη έκαναν ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας,...

Δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη έκαναν ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς την Κυριακή ,στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αγάπης και Προσφοράς. Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος στους εκεί τροφίμους σαν συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψης όπου.είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές..

Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ''Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονομένους συμπολίτες"

Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και οργανώσεις. Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος, και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό. 
...................................................................................................................................................

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επισκέφθηκαν την Κυριακή το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς''

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επισκέφθηκαν την Κυριακή το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς''
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,20 Δεκεμβρίου 2015 ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
Στη δεύτερη επίσκεψη [27/12] οιυ έκλεισε τον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,εγινε παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμους...
3699 907757642626298 7926867475070467231 n
936575 907757709292958 952641392316182053 n
1909837 907757795959616 8501875446055315173 n

....................................................................................................................................................................................................... 

 

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επισκέπτονται την Κυριακή το Ιδρυμα ''Ν.Βασιλειάς''

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επισκέπτονται την Κυριακή το Ιδρυμα ''Ν.Βασιλειάς''
Την 27/12 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ,θα γίνει επίσκεψη Αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων ''Ν.Βασιλειάς'' για την παραδοσιακή Καλή Πράξη.[ώρα 11πμ] από τα μέλη του ΔΣ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας ,όπου θα παραδοθούν είδη διαρκείας και τα αναγκαία για την παροχή γεύματος σε όλους τους τροφίμους

................................................................./////..........................................................................................................

Δράση προσφοράς στους τρόφιμους του Ασύλου Ανιάτων "Η νέα Βασιλειάς" από την πολιτιστική λέσχη τραπεζικών Ηλείας








21 Δεκέμβριος, 2015 10:20

από Odigos.gr
          Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου  πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
       Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
      Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμους...
...............................................................................................................................................................
ΠΑΤΡΙΣ 23.12.2015


Η επίσκεψη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών στη ''Νέα Βασιλειάδα''

  • Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:05
Πρόσφεραν αγάπη και δώρα στους τρόφιμους του ιδρύματος
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου  πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
basileiada.episkepsi1
 Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
basileiada.episkepsi2
 ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
basileiada.episkepsi3
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.   
Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμου...
Πηγή: Εφημερίδα «Πρωινή»
.............................................................................................................................................. 
ΠΡΩΙΝΗ 21.12.2015


iliaoikonomia 
 


Τα μέλη του ΔΣ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Nομού Ηλείας στο Ασυλο ''Ν.Βασιλειάς''

post-feature-image
Σε λίγες ημέρες οι Χριστιανοί όλου του Κόσμου θα υποδεχτούν τον Σωτήρα Θεάνθρωπο και την Νέα χρονιά. Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα κα στους απόμαχους της ζωής, που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας..

Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές.. Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ''Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."

Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις. Ομοίως και ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ.Σάκη Πυριόχου ,Ταμία και Αννας Χρυσανθακοπούλου Γ.Γραμματέα .. Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη Κοινωνικής Προσφοράς.Ακολουθεί στο ίδιο Ιδρυμα παράδοση ειδών διαρκείας και παράθεση γεύματος.


.....................................................................................................................................................

Η επίσκεψη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών στη ''Νέα Βασιλειάδα''

από Iliapress

 Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου  πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:

         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
       Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.  
      Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμους...
..................................................................//////////////////////..................................................................


Τα μέλη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών στο Ασυλο «Ν.Βασιλειάς»


asyloΣε λίγες ημέρες οι Χριστιανοί όλου του Κόσμου θα υποδεχτούν τον Σωτήρα Θεάνθρωπο και την Νέα χρονιά. Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών, τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την Κυριακή το «Άσυλο Ανιάτων Ν.Βασιλειάς»,όπου πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα κα στους απόμαχους της ζωής, που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: »Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες, για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία, αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.»
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις. Ομοίως και ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ.Σάκη Πυριόχου ,Ταμία και Αννας Χρυσανθακοπούλου Γ.Γραμματέα. Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη Κοινωνικής Προσφοράς.Ακολουθεί στο ίδιο Ίδρυμα παράδοση ειδών διαρκείας και παράθεση γεύματος.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Η επίσκεψη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας στη ''Νέα Βασιλειάδα''

από Myilianews 

Η επίσκεψη του Δ.Σ. της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας στη ''Νέα Βασιλειάδα''
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμου...
trapez1
trapez2
trapez3

 ....................................................................................................................................................





Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επίσκεψη προσφοράς στους τρόφιμους του Ασύλου Ανιάτων «Νέα Βασιλειάς» στον Πύργο..

iliaweb


Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών, τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την προηγούμενη Κυριακή, το Άσυλο Ανιάτων» Νέα Βασιλειάς», όπου  πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
»Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.»
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ. Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ομοίως και ο Ταμίας κ. Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ. Θανόπουλου.
Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμου…



//////////////////////////////////////.....................................................................//////////////////////////////////////////

Η επίσκεψη του ΔΣ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών στη ''Νέα Βασιλειάδα'

από  Ilialive

politist

Πρόσφεραν αγάπη και δώρα στους τρόφιμους του ιδρύματος

Πρόσφεραν αγάπη και δώρα στους τρόφιμους του ιδρύματος  Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.Κυριακή ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου  πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκίσματα και άλλα δώρα  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο .
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή της Λέσχης  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
       Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου. 
      Αυτή η επίσκεψη ειναι η πρώτη στον κύκλο της Κοινωνικής Προσφοράς,που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.Ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή παράδοση είδων διαρκείας και παράθεση γεύματος στους εκεί τροφίμους..
............................................................................................................................................................


φωτογραφίες από την επίσκεψη















φωτό από τη δεύτερη φάση ..
παραδοση ειδών διαρκείας και απαραιτήτων για ενα γεύμα στους τροφίμου








...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου