Powered By Blogger

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Εκλογές Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας για Ομάδα Συντονισμού και Πανελλήνιο Συνέδριο



αναμνηστική φωτογραφία από την εκλογική διαδικασία
Κώστας Παπαπδόπουλος,Στάθης Κυριακόπουλος,Κώστας Τριανταφυλλόπουλος,Τάκης Καλαμπρέζος Γιάννης Μπούκλης,Ανδρ.Γιατράς Γιωργ.Μπράμος,Χρ.Παπαγεωργίου

 ο Πρόεδρος της Εφορευτικής κ.Γιώργος Μπράμος
 Ο Στάθης Κυριακόπουλος ψηφίζει
 Μαζί με τον Πρόεδρο ο Τάκης Καλαμπρέζος,ο Αν/τής ΠΕ Χρήστος Παπαγεωργίου και ο Αν/τής ΑΣ 1ου Δ/Π Γιώργος Καραμάνης
 Ο Πάνος Μπράμος ψηφίζει....
 και ο Ανδρέας Γιατράς ..πίσω ο Κώστας Παπαδόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Εκλογές Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας για Ομάδα Συντονισμού και Πανελλήνιο Συνέδριο

Εκλογές Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας για Ομάδα Συντονισμού και Πανελλήνιο Συνέδριο
Η Προσκοπική δραστηριότητα συνεχίζεται σε όλες τις εκφάνσεις και στη διαδρομή όλων όσων υπήρξαν σε κάποια φάση της ζωής τους και ενστερνίζονται τις Υψηλές Αξίες και Ιδεώδη του Προσκοπισμού.
Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας (Ε Π Π ],είναι η στέγη τους και έχει σκοπό την αναζωογόνηση και την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών τους, καθώς και την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων ,επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στον κοινωνική περίγυρο που ζουν και εργάζονται και είναι καταξιωμένα στελέχη.Παράλληλα η παροχή κάθε βοήθειας και συμπαράστασης στη σύγχρονη Προσκοπική κίνηση.
Το προηγ.Σάββατο και σύμφωνα με τον Νέο Πανελλήνιο Κανονισμό Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκαν Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού,με τριετή θητεία, όπου εξελέγη ως Αρχηγός ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων ο κ.Στάθης Κυριακόπουλος και Οικονομικών ο κ.Ανδρέας Γιατρας, ενώ Σύνεδροι για το Πανελλήνιο Συνέδριο Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας οι κ.κ. Κων.Τριανταφυλλόπουλος,Ανδρ.Γιατράς και Κων.Παπαδόπουλος.
Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο κ.Γιώργ.Μπράμος με μέλη τους κ,κ, Σπ.Μπαμπή και Κων.Σκουλαρίκο.
Στη διαδικασία παρέστη ο Αν/τής Περιφερειακός Έφορος κ. Χρήστος Παπαγεωργίου,ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Εφόρου Δ.Πελ/σου, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες,ευχόμενος καλή θητεία.
Η συμμετοχή στις εκλογές άγγιξε το απόλυτο. Ευχή όλων, τα επόμενα 3 χρόνια να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά,ουσιαστικά και ποιοτικά όπως και τα προηγούμενα,με τις ποικίλες και αξιόλογες δραστηριότητές τους.
Το επόμενο ραντεβού των Παλαιών Προσκόπων είναι την 1η Ιουλίου το βράδυ 8μμ ,στην Σκαφιδιά ,όπου μαζί με τους κατασκηνωτές και γύρο από την Προσκοπική Πυρά θα ξαναθυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν,παραθέτοντας γεύμα 
.................................................................................................................................................................................
.................................................................................................................................................................................
ΑΥΓΗ 22.6.2015

Πύργος: Τριμελής ομάδα Συντονισμού στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων



proskop



Εξελέγησαν και Σύνεδροι για το Πανελλήνιο Συνέδριο

Εκλογές για την ανάδειξη τριμελούς Ομάδας Συντονισμού, με τριετή θητεία, πραγματοποιήθηκε στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας. Αρχηγός εξελέγη ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων και Οικονομικών ο Στάθης Κυριακόπουλος και ο Ανδρέας Γιατράς αντίστοιχα. Σύνεδροι για το Πανελλήνιο συνέδριο Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας εξελέγησαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ανδρέας Γιατράς και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο Γιώργος Μπράμος και μέλη τους ο Σπ. Μπαμπής και Κων. Σκουλαρίκος.
Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν μαζική ενώ ευχή όλων, όπως υποστήριξαν στις δηλώσεις τους, είναι τα επόμενα τρία χρόνια, να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά, με ουσιαστικά και ποιοτικά αποτελέσματα όπως και τα προηγούμενα με τις όμορφες και επιτυχημένες εκδηλώσεις τους.
Στη διαδικασία παρέστη ο Αν/τής Περιφερειακός Έφορος κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Εφόρου Δ. Πελ/σου, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, καθώς και οι βαθμοφόροι Προσκόπων Πύργου κ.κ. Γ. Καραμάνης και Λ. Αντωνόπουλος.
Ο άμεσος προγραμματισμός περιλαμβάνει βραδινό γεύμα των μελών της Ένωσης με τους Κατασκηνωτές, στη Σκαφιδιά, την 1η Ιουλίου ώρα 8μμ.


Σημείο αναφοράς
Ένα μοναδικό πλεονέκτημα των Προσκόπων είναι ότι η δράση τους δεν σταματά στα εφηβικά τους χρόνια, αλλά συνεχίζει αδιάκοπα μέσα στο διάβα της ζωής τους και περιλαμβάνει ανθρώπους όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων κλπ, όλοι τους μάλιστα έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την κοινωνική καταξίωση και την επιτυχημένη τους πορεία βασισμένη στις υψηλές Αξίες και Ιδεώδη της Κίνησης. Σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, όπως και στην περιοχή μας, λειτουργεί η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  (Ε Π Π ] σαν σημείο αναφοράς. Σκοπό έχει την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών της, την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων. Επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στο περιβάλλον όπου ζουν και εργάζονται, καθώς και στην Κοινωνία γενικότερα . Η Ε.Π.Π. συμπαραστέκεται έμπρακτα και στηρίζει το Προσκοπικό έργο που πραγματοποιείται στα Προσκοπικά Τμήματα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
               ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ 22.6.2015


Εκλέχτηκε νέα ομάδα συντονισμού στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

odigos.gr










22 Ιούνιος, 2015 18:56
                 Όπως είναι γνωστό, οι   δραστηριότητες που αναπτύσσουν οι Πρόσκοποι από την νεαρή ηλικία τους συνεχίζονται στη διαδρομή τους και αργότερα, γιατί ήδη έχουν βιώσει τις Υψηλές Αξίες και Ιδεώδη του Προσκοπισμού.
                Στέγη τους,η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  (Ε Π Π ],που ανάμεσα στους σκοπούς της περιλαμβάνει,, την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων , την αναζωογόνηση και την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών τους,επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στον κοινωνική περίγυρο που ζουν και δραστηριοποιούνται σαν επίλεκτα μέλη της.Επίσης συμπαραστέκεται ένεργα και στηρίζει το Προσκοπικό έργο,μετέχοντας πολλές φορές και στις δραστηριότητές τους.
             Μάλιστα το προηγ.Σάββατο και σύμφωνα με τον Νέο Πανελλήνιο Κανονισμό Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκαν Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού,με τριετή θητεία.
            Υποψηφιότητα είχαν υποβάλει διατελέσαντες τις τελευταίες δεκαετίες Έφοροι, Αρχηγοί, μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης κλ
            Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο κ.Γιώργ.Μπράμος με μέλη τους κ,κ, Σπ.Μπαμπή και Κων.Σκουλαρίκο.                      Εξελέγη ως νέος Αρχηγός ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων ο κ.Στάθης Κυριακόπουλος και Οικονομικών ο κ.Ανδρέας Γιατρας, ενώ  Σύνεδροι  για το Πανελλήνιο Συνέδριο Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας οι κ.κ. Κων.Τριανταφυλλόπουλος,Ανδρ.Γιατράς και Κων.Παπαδόπουλος. 
            Στη διαδικασία παρέστη ο Αν/τής Περιφερειακός Έφορος κ. Χρήστος Παπαγεωργίου,ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Εφόρου Δ.Πελ/σου, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες,ευχόμενος καλή και επιτυχημένη θητεία.Θερμές ευχές έδωσαν επίσης και οι παριστάμενοι Υπ/γος του 1ου Συστ.Προσκόπων Πύργου ΓιώρΓ.Καραμάνης και ο Αρχηγός Αγέλης και Κατασκήνωσης Λυκοπούλων Λάμπρος Αντωνόπουλος.
            Η συμμετοχή στις εκλογές άγγιξε το απόλυτο. Ευχή όλων, τα επόμενα 3 χρόνια να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά,ουσιαστικά και ποιοτικά όπως και τα προηγούμενα,με τις ποικίλες και αξιόλογες δραστηριότητές τους. 
           Το επόμενο ραντεβού όλων των Παλαιών Προσκόπων είναι την 1η Ιουλίου το βράδυ 8μμ ,στην Σκαφιδιά ,όπου μαζί με τους κατασκηνωτές και γύρο από την Προσκοπική Πυρά θα ξαναθυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν,παραθέτοντας γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες.
..........................................................................................................................................
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΠΑΤΡΙΣ 23.6.2015

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκλογές Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας για Ομάδα Συντονισμού και Πανελλήνιο Συνεδρίο

Εκλογές Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας για Ομάδα Συντονισμού και Πανελλήνιο Συνέδριο

iliaoikonomia

Print This Post
Η Προσκοπική δραστηριότητα συνεχίζεται σε όλες τις εκφάνσεις και στη διαδρομή όλων όσων υπήρξαν σε κάποια φάση της ζωής τους και ενστερνίζονται τις Υψηλές Αξίες και Ιδεώδη του Προσκοπισμού.
Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  (Ε Π Π ],είναι η στέγη τους και  έχει σκοπό την αναζωογόνηση και την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών τους, καθώς και την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων ,επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στον κοινωνική περίγυρο που ζουν και εργάζονται και είναι καταξιωμένα στελέχη.Παράλληλα η παροχή κάθε βοήθειας και συμπαράστασης στη σύγχρονη Προσκοπική κίνηση.
Το προηγ.Σάββατο και σύμφωνα με τον Νέο Πανελλήνιο Κανονισμό Λειτουργίας,πραγματοποιήθηκαν Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού,με τριετή θητεία, όπου εξελέγη ως Αρχηγός ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων ο κ.Στάθης Κυριακόπουλος και Οικονομικών ο κ.Ανδρέας Γιατρας, ενώ  Σύνεδροι  για το Πανελλήνιο Συνέδριο Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας οι κ.κ. Κων.Τριανταφυλλόπουλος,Ανδρ.Γιατράς και Κων.Παπαδόπουλος.
Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο κ.Γιώργ.Μπράμος με μέλη τους κ,κ, Σπ.Μπαμπή και Κων.Σκουλαρίκο.
Στη διαδικασία παρέστη ο Αν/τής Περιφερειακός Έφορος κ. Χρήστος Παπαγεωργίου,ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Εφόρου Δ.Πελ/σου, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες,ευχόμενος καλή θητεία.
             
Η συμμετοχή στις εκλογές άγγιξε το απόλυτο. Ευχή όλων, τα επόμενα 3 χρόνια να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά,ουσιαστικά και ποιοτικά όπως και τα προηγούμενα,με τις ποικίλες και αξιόλογες δραστηριότητές τους.
Το επόμενο ραντεβού των Παλαιών Προσκόπων είναι την 1η Ιουλίου το βράδυ 8μμ ,στην Σκαφιδιά ,όπου μαζί με τους κατασκηνωτές και γύρο από την Προσκοπική Πυρά θα ξαναθυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν,παραθέτοντας γεύμα .

ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΕΚΛΟΓΕΣ.5. 
 ................................................................................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ΠΡΩΙΝΗ 23.6.2015


Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Εξελέγησαν Σύνεδροι για το Πανελλήνιο Συνέδριο

Ιουνίου 23, 2015 in ΗΛΕΙΑ
Amaliadanews
proskopoiΕκλογές για την ανάδειξη τριμελούς Ομάδας Συντονισμού, με τριετή θητεία, πραγματοποιήθηκε στην Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας. Αρχηγός εξελέγη ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων και Οικονομικών ο Στάθης Κυριακόπουλος και ο Ανδρέας Γιατράς αντίστοιχα. Σύνεδροι για το Πανελλήνιο συνέδριο Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας εξελέγησαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Ανδρέας Γιατράς και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο Γιώργος Μπράμος και μέλη τους ο Σπ. Μπαμπής και Κων. Σκουλαρίκος.
Ευχή όλων είναι τα επόμενα τρία χρόνια, να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά, με ουσιαστικά και ποιοτικά αποτελέσματα όπως και τα προηγούμενα με τις όμορφες και επιτυχημένες εκδηλώσεις τους.
Στη διαδικασία παρέστη ο Αν/τής Περιφερειακός Έφορος κ. Χρήστος Παπαγεωργίου, ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Εφόρου Δ. Πελ/σου, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, καθώς και οι βαθμοφόροι Προσκόπων Πύργου κ.κ. Γ. Καραμάνης και Λ. Αντωνόπουλος.
Ο άμεσος προγραμματισμός περιλαμβάνει βραδινό γεύμα των μελών της Ένωσης με τους Κατασκηνωτές, στη Σκαφιδιά, την 1η Ιουλίου ώρα 8μμ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου