Powered By Blogger

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Δ Σ της Ενωσης Παλαιών Προσκόπων στον Σεβ.Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ.Γερμανό.



  Την προηγ.Τετάρτη 26η Μαρτίου, μέλη του Δ Σ της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας συναντήθηκε εθιμοτυπικά, με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμαν
  Ήταν μια γόνιμη συνάντηση όπου τόσο ο Πρόεδρος ,όσο και τα μέλη εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για το διαχρονικά σταθερό ενδιαφέρον του και τη βοήθεια του, τόσο στους Προσκόπους,όσο και την Νεολαία γενικότερα,ενώ ο ίδιος επαναβεβαίωσε την διαρκή συμπαράσταση του,εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για το ηθικοπαιδαγωγικό έργο τους και μάλιστα αυτή τη δύσκολη εποχή.
  Επέδειξε μάλιστα ζωηρό ενδιαφέρον και έγινε διεξοδική συζήτηση για τα προγράμματα αλληλεγγύης και βοήθειας σε ευπαθείς οικογένειες με πολλά παιδιά και ιδιαίτερα με το ''Ένας σάκος προσφοράς σε κάθε γειτονιά''.
  Κατόπιν αναλύθηκαν οι προσεχείς δραστηριότητες της Ένωσης, για τις οποίες υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια καθώς επίσης και γι αυτές των προσκοπικών Τμημάτων.
  Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της ΕΠΠ και παρήχε την ευλογία του στην προσκοπική οικογένεια.

  Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων κ. Κωνστ.Τριανταφυλλόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγ. Καλαμπρέζος, ο Ταμίας κ. Ανδρέας Γιατράς, ο Έϕορος Οργανωτικού
και Δραστηριοτήτων Πάνος Μπράμος και το μέλος Κώστας Παπαδόπουλος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου