Powered By Blogger

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η καλή πράξη των πρόσκοπων μας Δημοσιεύματα







Η καλή πράξη των πρόσκοπων μας

Την παραδοσιακή ''Καλή Πράξη'' πραγματοποίησαν σήμερα το Δ Σ των  Παλαιών Προσκόπων  Ηλείας με τη  συμμετοχή  αντιπροσωπείας σημερινών  Πρόσκοπων και Βαθμοφόρων του Πύργου, πραγματοποιήθηκε  κι εφέτος.
 Με την ευκαιρία των Αγίων αυτών Ημερών, πήγαν το πρωί στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'', όπου  πρόσφεραν γλυκίσματα και άλλα δώρα στους τροφίμους του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θεάρεστο αυτό έργο .Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από άλλη σκοπιά μέσω της νεοσύστατης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ,αλλά και νέους βαθμοφόρους ,την σύγχρονη γενιά Προσκόπων που με το έργο τους και την συνεχή δράση τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία και στον Άνθρωπο.
από ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Δεκεμβρίου 28, 2013 in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΗΛΕΙΑ
qASDFZSDFHNΜία όμορφη πρωτοβουλία που είχαν οι  Παλαιοί Πρόσκοποι Ηλείας και συμμετείχαν και οι νέοι Πρόσκοποι και Βαθμοφόροι του Πύργου, πραγματοποιήθηκε  κι εφέτος.Έκαναν  την παραδοσιακή ΄»Καλή Πράξη » των Αγίων αυτών Ημερών,στο Άσυλο Ανιάτων» Ν.Βασιλειάς», προσφέροντας στους απόμαχους της Ζωής γλυκίσματα και άλλα δώρα στους τροφίμους του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας .Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ,αλλά και νέους βαθμοφόρους ,την σύγχρονη πρώτη γραμμή που με το έργο τους και την δραστηριότητά τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία..
Η σεμνή αυτή εκδήλωση έκλεισε με ευχές και συγκινητικές στιγμές.
από ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΝΙΟΥΖ ιστοσελίδα 


Οι Πρόσκοποι της Ηλείας κοντά στους ηλικιωμένους

E-mail Εκτύπωση PDF
 Την παραδοσιακή ''Καλή Πράξη'' πραγματοποίησαν σήμερα το Δ Σ των  Παλαιών Προσκόπων  Ηλείας με τη  συμμετοχή  αντιπροσωπείας σημερινών  Πρόσκοπων και Βαθμοφόρων του Πύργου, πραγματοποιήθηκε  κι εφέτος.
Με την ευκαιρία των Αγίων αυτών Ημερών, πήγαν το πρωί στο Άσυλο Ανιάτων '' Ν. Βασιλειάς'', όπου  πρόσφεραν γλυκίσματα και άλλα δώρα στους τροφίμους του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, αναγνωρίζοντας παράλληλα το θεάρεστο αυτό έργο .Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά
υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από άλλη σκοπιά μέσω της νεοσύστατης Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ,αλλά και νέους βαθμοφόρους ,την σύγχρονη γενιά Προσκόπων που με το έργο τους και την συνεχή δράση τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία και στον Άνθρωπο.
από iliapress


Καλή πράξη" στο Άσυλο Ανιάτων "Ν.Βασιλειάς¨απο τους προσκόπους Ηλείας (ΝΕΟ)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ( 29/12/2013 10:45 )


Μία όμορφη πρωτοβουλία που είχαν οι  Παλαιοί Πρόσκοποι Ηλείας και συμμετείχαν και οι νέοι Πρόσκοποι και Βαθμοφόροι του Πύργου, πραγματοποιήθηκε  κι εφέτος .Έκαναν  την παραδοσιακή ΄''Καλή Πράξη '' των Αγίων αυτών Ημερών,στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'', προσφέροντας στους απόμαχους της Ζωής γλυκίσματα και άλλα δώρα στους τροφίμους του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας .Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ανταλλάσσοντας ευχές..
Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ,αλλά και νέους βαθμοφόρους ,την σύγχρονη πρώτη γραμμή που με το έργο τους και την δραστηριότητά τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία..
Η σεμνή αυτή εκδήλωση έκλεισε με ευχές και συγκινητικές στιγμές.
από iliaoikonomia

Πύργος: Η παραδοσιακή "Καλή Πράξη" των προσκόπων

  • 29/12/2013 - 09:43
proskopoi
ilialive.gr


 

ΠΑΤΡΙΣ 30.12.2013

Προσέφεραν γλυκά και δώρα στους φιλοξενούμενος του Άσύλου Ανιάτων Πύργου.

Παλιοί και νέοι πρόσκοποι και βαθμοφόροι του Πύργου πραγματοποίησαν το Σάββατο την «Καλή Πράξη» που παραδοσιακά ως κίνηση γίνεται στο τέλος του έτους, με αφορμή της άγιες ημέρες που διανύουμε. Έτσι επισκέφτηκαν το  Άσυλο Ανιάτων Νέα Βασιλειάδα, προσφέροντας γλυκίσματα και άλλα δώρα στους φιλοξενούμενους - απόμαχους της ζωής.

Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Ανάμεσα στους προσκόπους υπήρξαν στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κορυφαία αυτή κίνηση, αλλά και νέους βαθμοφόρους, την σύγχρονη πρώτη γραμμή που με το έργο τους και την δραστηριότητά τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην νεολαία. Η σεμνή αυτή εκδήλωση έκλεισε με ευχές και συγκινητικές στιγμές.



Ηλεία: H Ένωση Παλαιών Προσκόπων επισκέφθηκε τη «Νέα Βασιλειάδα»

Ηλεία (29/12/2013 08:00 )
Το άσυλο ανιάτων «Νέα Βασιλειάδα» της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας και Ωλένης, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νομού Ηλείας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και διάφορα είδη στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του χώρου.
Η επίσκεψη των μελών της ένωσης παλαιών προσκόπων έγινε το περασμένο Σάββατο το πρωί και τα μέλη κάθισαν με τους τρόφιμους, προσφέροντάς τους διάφορα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και δώρα ενώ σκοπός της επίσκεψης ήταν η ευαισθητοποίηση ακόμα περισσότερων συλλόγων και φορέων που θα πρέπει να δείξουν την στήριξή τους στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες βοηθώντας τους συνανθρώπους τους.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ένωσης, Ανδρέας Γιατράς, το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και Ωλένης είναι μεγάλο και τόνισε πως στους χαλαιπούς καιρούς όλοι θα πρέπει να έχουμε την αλληλεγγύη ως πρωταρχικό στόχο.
«Εθιμοτυπικά κάναμε την επίσκεψή μας στο άσυλο ανιάτων ’’Νέα Βασιλειάδα’’ της Ιεράς Μητροπόλεως που προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο στην περιοχή μας. Θέλουμε να τονίσουμε την διαφορετικότητα των ημερών αυτών να κάνουμε την καλή μας πράξη που έχουμε συνηθίσει να την κάνουμε από μικροί και να αφυπνίσουμε με τις πράξεις μας αυτές την κοινωνία για να βοηθήσουμε όλοι τους συνανθρώπους μας. Στους χαλαιπούς καιρούς που περνά η χώρα μας πρέπει να έχουμε την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη ως πρωταρχικό στόχο», επεσήμανε ο κ. Γιατράς.
Από ΠΑΤΡΙΣΝΙΟΥΣ



ΠΑΤΡΙΣ 30.12.2013



 
 
Την παραδοσιακή ΄''Καλή Πράξη '' έκαναν χθες παλαιοί και νέοι Πρόσκοποι ( 29/12/2013 08:48 )
Την παραδοσιακή ΄\
Περιγραφή
Αντιπροσωπεία που συμμετείχαν Παλαιοί και νέοι Πρόσκοποι και Βαθμοφόροι του Πύργου, δεν παρέλειψαν να πραγματοποιήσουν κι εφέτος την παραδοσιακή ΄''Καλή Πράξη '' των Αγίων αυτών Ημερών,στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'', προσφέροντας γλυκίσματα και άλλα δώρα στους εκεί φιλοξενούμενους απόμαχους της Ζωής.Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία δημιουργώντας μια  χαρούμενη ατμόσφαιρα ..
Διακρίναμε στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κορυφαία αυτή Κίνηση,αλλά και νέους βαθμοφόρους ,την σύγχρονη πρώτη γραμμή που με το έργο τους και την δραστηριότητά τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία..
Η σεμνή αυτή εκδήλωση έκλεισε με ευχές και συγκινητικές στιγμές.

 από odigos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου