Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

 


Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Έστειλαν είδη πρώτης ανάγκης στην Καρδίτσα 

 Ilialive.gr

 post-feature-image

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν.Ηλείας , μυημένα στην αξία της συλλογικής Προσφοράς και της ενσυναίσθησης , συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης,τρόφιμα μακράς διαρκείας , κλινοσκεπάσματα κα,ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου ,τα οποία στάλθηκαν στην Καρδίτσα για να διανεμηθούν στη συνέχεια στους πληγέντες πολίτες της περιοχής τους.

palProsk karditsa2

Η δράση αυτή αποδεικνύει την αμφίδρομη σχέση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων με τα ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας καθώς εκφράζεται η ιδέα του εθελοντισμού όχι πλέον ως ανάγκη αλλά ως τρόπος επικοινωνίας και συνεργασίας με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. 

Η Ενωση ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους αυτή.

Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο, Υπεύθυνο Γραφείου Εθελοντισμού και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου  κα. Ελένη Τερζοπούλου

 ..................................................................................

Συνδρομή της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στους πληγέντες της Καρδίτσας

H Ομάδα Συντονισμού της Ένωσης παλαιών Προσκόπων Ηλείας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου προς ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας των συμπατριωτών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, που επλήγησαν ολοκληρωτικά από την πρόσφατη Θεομηνία, πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Παλαιούς Προσκόπους  να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε  μαζί και με τις άλλες προσφορές, να καταλήξουν στους εκπροσώπους των πληττόμενων  για την ανακουφιση των.
      Και πράγματι ήταν πρόθυμη η ανταπόκριση τους,αφού ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Προσκόπων είναι η βοήθεια προς τον πλησίον,απο συνηδητοποιημένο καθήκον και αποτελεί κύρια Αξία τους.
      Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου κα. Ελένη Τερζοπούλου από τον Αρχηγό της Ένωσης Κων.Τριαταφυλλόπουλο ,τους Υπ/γους Ανδρ.Γιατρά και Παν.Καλαμπρέζο και το μέλος Κων.Παπαδόπουλο.

....................................................................................................................

 

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα που μάζεψαν για τους πληγέντες στην Καρδίτσα

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν.Ηλείας , μυημένα στην αξία της συλλογικής Προσφοράς και της ενσυναίσθησης , συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας , κλινοσκεπάσματα κα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου ,τα οποία στάλθηκαν στην Καρδίτσα για να διανεμηθούν στη συνέχεια στους πληγέντες πολίτες της περιοχής τους.

Η δράση αυτή αποδεικνύει την αμφίδρομη σχέση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων με τα ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας καθώς εκφράζεται η ιδέα του εθελοντισμού όχι πλέον ως ανάγκη αλλά ως τρόπος επικοινωνίας και συνεργασίας με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

palProsk karditsa2

Η Ενωση ευχαριστεί όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους αυτή.

Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο, Υπεύθυνο Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Πύργου και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου  κα. Ελένη Τερζοπούλου.

..........................................................................

 

Ένωση παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Ενίσχυσαν με τρόφιμα την Π.Ε. Καρδίτσας

 

H Ομάδα Συντονισμού της Ένωσης παλαιών Προσκόπων Ηλείας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Πύργου προς ενίσχυση με εφόδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας των συμπατριωτών της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, που επλήγησαν ολοκληρωτικά από την πρόσφατη Θεομηνία, πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους Παλαιούς Προσκόπους να προσφέρουν ό,τι δύνανται, ώστε μαζί και με τις άλλες προσφορές, να καταλήξουν στους εκπροσώπους των πληττόμενων για την ανακουφιση των. 

Και πράγματι ήταν πρόθυμη η ανταπόκριση τους,αφού ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Προσκόπων είναι η βοήθεια προς τον πλησίον,απο συνηδητοποιημένο καθήκον και αποτελεί κύρια Αξία τους. 

Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου κα. Ελένη Τερζοπούλου από τον Αρχηγό της Ένωσης Κων.Τριαταφυλλόπουλο ,τους Υπ/γους Ανδρ.Γιατρά και Παν.Καλαμπρέζο και το μέλος Κων.Παπαδόπουλο..

  • ...................................................................................
  • Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού στην Καρδίτσα [PHOTOS]

    Συμμετέχουμε - Συνεισφέρουμε  όλα τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νομού Ηλείας στην δράση του Δήμου Πύργου "Συλλογή τροφίμων - ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για την Καρδίτσα"

    Αυτή ήταν η προτροπή της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, στην οποία ανταποκρίθηκαν πρόθυμα τα μέλη και οι φίλοι τους.Ετσι σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέφεραν οι συμπολίτες μας ικανή ποσότητα από τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα , ζάχαρη, αλάτι, ντοματοπελτέ, δημητριακά κα), είδη ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα για τους κατοίκους της Καρδίτσας που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες της καταστροφικής κακοκαιρίας «ΙΑΝΟΣ».

    Ήταν επόμενο,αφού μιά από τις βασικές Αξίες του Προσκοπισμού είναι η συνδρομή και βοήθεια τους, σε κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύουν έμπρακτα.

    Η παραλαβή έγινε από τον κ. Γιάννη Πλεμμένο,και την πρόεδρο του συλλόγου Κατακόλου "Ο ΦΑΡΟΣ" κ. Ελένη Τερζοπούλου.

    ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΚΑΡΔΙΤΣΑ.3

    ΠΑΛ.ΠΡΟΣΚ.ΚΑΡΔΙΤΣΑ.9Α

  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου