Powered By Blogger

Κυριακή 5 Μαΐου 2019


Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς Πάσχα 2019 του Πολιτιστικου Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας 

...................................................................................






Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν.Ηλείας στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς''

Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'', ...

post-feature-image
Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'', και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα έμπρακτα το Θεάρεστο και Ανθρωπιστικό αυτό έργο .

Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και με τους τροφίμους ,να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ανταλλάσσοντας ευχές. Παρέδωσαν μάλιστα ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος ως ελάχιστη προσφορά σε ένα Ίδρυμα που επιτελεί εδώ και δεκαετίες σημαντικότατο κοινωνικό έργο.


Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε: ''Ακολουθώντας ανελλιπώς την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του ευρύτατου πολιτιστικού έργου μας, έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας,στους αναξιοπαθούντες και ευπαθείς ,στους μοναχικούς ανθρώπους και στην κοινωνία μας γενικότερα...."

Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή, μέσα από πράξεις αγάπης, ''είχαμε την ευκαιρία να αισθανθούμε τη χαρά και τη συγκίνηση τής προσφοράς'' ,τονίζοντας με έμφαση την αναγνώριση του Υψηλού Έργου της Ι.Μητρόπολης''.

Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για το Μεγάλο Έργο της Μητρόπολης και τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για την Διεύθυνση και το ακούραστο προσωπικό.''Η επίσκεψη επαναλαμβάνεται χρόνια και αντλείται από την βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας την ηθική υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που προσέφεραν στην κοινωνία μας αλλά και σε εκείνους που έχουν αναλάβει τον ιερό ρόλο της φροντίδας τους''.

Στις δηλώσεις της κας Μίνας Γιαννόπουλου και των παρόντων μελών, τονίστηκε η εξαιρετική συνεισφορά της Ιεράς Μητρόπολης που με τις ευλογίες του Μητροπολίτη ,δεκάδες μοναχικοί συνάνθρωποι μας βρίσκουν ζεστασιά ,φροντίδα και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα της Μητρόπολης.

............................................//.............................................
iliakanea.gr
...
 








Συνεπή στο ραντεβού τους!Eπισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα

  Συνεπή στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας,επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς το Μ.Σάββατο το πρωί,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.
       Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας  και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ”Ακολουθώντας την πολύχρονη εορταστική  παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα,στους απόμαχους της ζωής ,στους  μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες”
        Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στην Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα με την τεράστια προσφορά του.
       Ομοίως  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη  που χρήζουν βοήθειας και στήριξης, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Μητρόπολη και το ακούραστο προσωπικό.
Ευχόμενη ” Καλή Ανάσταση” ,το μέλος  κα Μίνα Γιαννοπούλου,τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης που με την πατρική Αγάπη του Μητροπολίτη ,δεκάδες αναξιοπαθούντες συνάνθρωποι μας βρίσκουν θαλπωρή,φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα.
.............................................................................................................
........................................................................................... 

Πύργος: Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς»

Με την ευκαιρία των Μεγάλων Εορτών της Χριστιανοσύνης,  μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων» Ν.Βασιλειάς»,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
Παρέδωσαν μάλιστα ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος.
       Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου,της Αγάπης ,της Ειρήνης και της Συμπαράστασης στον συνάνθρωπο.
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
»Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες ,είμαστε στον  πραγματικά  ζεστό χώρο του Ιδρύματος ,με τις  σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, σεβόμενοι την τρίτη ηλικία,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας ως ελάχιστη προσφορά μας σε ένα Ίδρυμα που επιτελεί εδώ και δεκαετίες σημαντικότατο κοινωνικό έργο.»
Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά,την Κοινωνική του Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
Ομοίως   ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων    και τις άριστες συνθήκες έχει εξασφαλίσει η Ιερά Μητρόπολη,η Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακάματο  προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα ,ευχόμενοι Καλή Ανάσταση,κινήθηκαν και οι δηλώσεις το μελος  κα Μίνα Γιαννοπούλου » για τον  οίκο ευγηρίας, που αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας, και μία γωνιά ανάπαυσης, ξεκούρασης και φροντίδας»…όπως  και οι υπόλοιποι παρευρεθέντες
 Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 09:30 
....................................................................................... 

Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας 

ilia24,gr


Συνεπή στο ραντεβού τους, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων «Ν.Βασιλειάς» το Μ.Σάββατο το πρωί, στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.

Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας  και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ανταλλάσσοντας ευχές.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
«Ακολουθώντας την πολύχρονη εορταστική  παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας, είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, στους απόμαχους της ζωής, στους  μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς, πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες».
Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης, τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στην Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα με την τεράστια προσφορά του.
Ομοίως  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη  που χρήζουν βοήθειας και στήριξης, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Μητρόπολη και το ακούραστο προσωπικό. 
Ευχόμενη «Καλή Ανάσταση'», το μέλος κα Μίνα Γιαννοπούλου, τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης που με την πατρική Αγάπη του Μητροπολίτη, δεκάδες αναξιοπαθούντες συνάνθρωποι μας βρίσκουν θαλπωρή, φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα.
...................................................................................................................

Επίσκεψη αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας

Εφημεριδα ΠΡΩΙΝΗ




Αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας, επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς» και τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος ης Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, προσφέροντας τους τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά κυρίως συντροφιά στους απόμαχους της ζωής.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μυσίρης, ο ταμίας Σάκης Πυριόχος και η Μίνα Γιαννοπούλου, επισήμαναν ότι αποτελεί παράδοση για το Σύλλογο η επίσκεψη στο Ευαγές Ίδρυμα της Μητρόπολης με σκοπό να τιμήσουν τους απόμαχους της ζωής αλλά και το σημαντικό έργο της Μητρόπολης. «Ως Σύλλογος πέραν του ευρύτατου πολιτιστικού έργου μας,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας, στους αναξιοπαθούντες και ευπαθείς ,στους μοναχικούς ανθρώπους και στην κοινωνία μας γενικότερα. Η επίσκεψη επαναλαμβάνεται χρόνια και αντλείται από την βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας την ηθική υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που προσέφεραν στην κοινωνία μας αλλά και σε εκείνους που έχουν αναλάβει τον ιερό ρόλο της φροντίδας τους». Παράλληλα, τόνισαν την συνεισφορά της Ιεράς Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, σε δεκάδες μοναχικούς συνανθρώπους μας που βρίσκουν ζεστασιά, φροντίδα και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα της Μητρόπολης.
.....................................................................................

Συνεπή στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς''

 amaliada-news

Συνεπή στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς το Μ.Σάββατο το πρωί,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.
Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας  και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
”Ακολουθώντας την πολύχρονη εορταστική  παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα,στους απόμαχους της ζωής ,στους  μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες”
Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στην Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα με την τεράστια προσφορά του.
Ομοίως  ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη  που χρήζουν βοήθειας και στήριξης, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Μητρόπολη και το ακούραστο προσωπικό.
Ευχόμενη ” Καλή Ανάσταση” ,το μέλος  κα Μίνα Γιαννοπούλου,τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης που με την πατρική Αγάπη του Μητροπολίτη ,δεκάδες αναξιοπαθούντες συνάνθρωποι μας βρίσκουν θαλπωρή,φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα.

.........................................................................................................
Στη «Ν. Βασιλειάς» τα μέλη του Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας

Προσφορά αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων

 Προσφορά αγάπης στο Άσυλο Ανιάτων

εφημεριδα ΠΡΩΤΗ 
Μάιος 06, 2019 12:00 ΜΜ
Συνεπή στο ραντεβού τους, τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων  «Ν. Βασιλειάς» το Μ. Σάββατο το πρωί, στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.
       Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας  και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία, ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ''Ακολουθώντας την πολύχρονη εορταστική  παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα,στους απόμαχους της ζωής ,στους  μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων  που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας. Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες"
        Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης, τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά στην Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο, πολιτιστικό και ανθρωπιστικό, που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα με την τεράστια προσφορά του.
       Ομοίως  ο Ταμίας κ. Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη  που χρήζουν βοήθειας και στήριξης, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Μητρόπολη και το ακούραστο προσωπικό. 
Ευχόμενη '' Καλή Ανάσταση'' ,το μέλος  κα Μίνα Γιαννοπούλου, τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης που με την πατρική Αγάπη του Μητροπολίτη ,δεκάδες αναξιοπαθούντες συνάνθρωποι μας βρίσκουν θαλπωρή, φροντίδα  και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα.
...........................................................................

Μέλη του Πολιτιστικού Συλ. Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς''

Δευ, 05/06/2019 - 14:30

Με την ευκαιρία των Μεγάλων Εορτών της Χριστιανοσύνης,  μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
       Παρέδωσαν μάλιστα ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας για τις ανάγκες του Ιδρύματος.
       Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου,της Αγάπης ,της Ειρήνης και της Συμπαράστασης στον συνάνθρωπο. 
          Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ''Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες ,είμαστε στον  πραγματικά  ζεστό χώρο του Ιδρύματος ,με τις  σύγχρονες προδιαγραφές, όπου οι ηλικιωμένοι φιλοξενούμενοι βρίσκουν ζεστασιά, περίθαλψη και θαλπωρή, σεβόμενοι την τρίτη ηλικία,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας ως ελάχιστη προσφορά μας σε ένα Ίδρυμα που επιτελεί εδώ και δεκαετίες σημαντικότατο κοινωνικό έργο."
        Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισαν την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου  διαχρονικά,την Κοινωνική του Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.
       Ομοίως   ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει με στοργή όσους έχουν ανάγκη και τα συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση των μοναχικών ανθρώπων    και τις άριστες συνθήκες έχει εξασφαλίσει η Ιερά Μητρόπολη,η Διοίκηση του Ιδρύματος και το ακάματο  προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα ,ευχόμενοι Καλή Ανάσταση,κινήθηκαν και οι δηλώσεις το μελος  κα Μίνα Γιαννοπούλου '' για τον  οίκο ευγηρίας, που αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη μας, και μία γωνιά ανάπαυσης, ξεκούρασης και φροντίδας''…όπως  και οι υπόλοιποι παρευρεθέντες .
..................................................................................................

Πύργος: Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς- Στο Άσυλο Ανιάτων "Ν.Βασιλειάς" ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας [PHOTOS]

Myilianews
Συνεπή στο ραντεβού
τους ,τα μέλη του Δ.Σ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς το Μ.Σάββατο το πρωί,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς του Πάσχα.

Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και κατόπιν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης,της Ειρήνης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
''Ακολουθώντας την πολύχρονη εορταστική παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα,στους απόμαχους της ζωής ,στους μοναχικούς γέροντες ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δραστηριοτήτων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες"

Ο Αντ/δρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Μισύρης,τόνισε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου διαχρονικά στην Κοινωνική Προσφορά και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που γίνεται πράξη μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα με την τεράστια προσφορά του.

Ομοίως ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασε την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη που χρήζουν βοήθειας και στήριξης, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει η Μητρόπολη και το ακούραστο προσωπικό.

Ευχόμενη '' Καλή Ανάσταση'' ,το μέλος κα Μίνα Γιαννοπούλου,τόνισε τη μεγάλη συμβολή της Ιεράς Μητρόπολης που με την πατρική Αγάπη του Μητροπολίτη ,δεκάδες αναξιοπαθούντες συνάνθρωποι μας βρίσκουν θαλπωρή,φροντίδα και αξιοπρεπή διαβίωση στα Ιδρύματα.
ΠΟΛ.ΣΥΛ
ΠΟΛ.ΣΥΛ.ΚΑΛΗ-ΠΡΑΞΗ-ΠΑΣΧΑ-2019.2
ΠΟΛ.ΣΥΛ.ΚΑΛΗ-ΠΡΑΞΗ-ΧΡΙΣΤ 
..................................................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου