Powered By Blogger

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη Αγάπης από το ΔΣ της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας


Εκτενείς αναφορές από τις εφημερίδες

ΠΑΤΡΙΣ 
ΠΡΩΙΝΗ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


post-feature-image
HomeBreak NewsΕκδήλωση

Eπισκέφθηκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς




Συνεπείς στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς το Σάββατο ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς. Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος,είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..

Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ''Συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας, Ο σύλλογος μας,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,τις μεγάλες και πρωτοποριακές εκδηλώσεις,, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.

Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες" Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε'' την μεγάλη συμβολή του συλλόγου διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και οργανώσεις''.

Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.

....

.......................................................................................................


......................................................................................................................................

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ν.Ηλείας: Παρέδωσαν τρόφιμα στο Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς''




18 Δεκέμβριος, 2016 20:36
Από: odigos.gr
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.πρ.Σαββατο ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου παράδωσαν  διάφορα τρόφιμα  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο
         Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία.
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
         ''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου ,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου,  διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια,στη διεύθυνση του Ιδρύματος καιθλως και  για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
       Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
......................................................................................................................................................

Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς έγινε απο τη πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας στην Αγία Βασιλειάδα

Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ

lesxi-trapezikoi-hleia-episkepsi-agapis3
 Συνεπείς στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων» Ν.Βασιλειάς το Σάββατο ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος,είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
‘Συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας.
lesxi-trapezikoi-hleia-episkepsi-agapis4
Ο σύλλογος μας,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,τις μεγάλες και πρωτοποριακές εκδηλώσεις,, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες»
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε» την μεγάλη συμβολή του συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις».
lesxi-trapezikoi-hleia-episkepsi-agapis2
Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.
lesxi-trapezikoi-hleia-episkepsi-agapis1
................................................................................................................................
.......................................................................................................


Δεκ 19, 2016 
 Πηγή:ilia24.gr

Αγία Βασιλειάδα: Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς από την Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας -Φωτό

Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.πρ.Σαββατο ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',
όπου παράδωσαν διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο

Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου , έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."

Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου, διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια,στη διεύθυνση του Ιδρύματος καιθλως και για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
politistiki.lesxi.prosfora.agapis2
politistiki.lesxi.prosfora.agapis1
politistiki.lesxi.prosfora.agapis3
politistiki.lesxi.prosfora.agapis4
politistiki.lesxi.prosfora.agapis5


Πηγή:ilia24.gr
........................................................................................................................................

Η Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας στην Αγία Βασιλειάδα - Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς 

από Ilialive

Η Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας στην Αγία Βασιλειάδα - Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς
Συνεπείς στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς το Σάββατο ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
       Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος,είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ''Συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας,
  Ο σύλλογος μας,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,τις μεγάλες και πρωτοποριακές εκδηλώσεις,, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες"
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε'' την μεγάλη συμβολή του συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις''.
 Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό.
.........................................................................................................................................
εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ 

 

 Σε λίγες ημέρες οι Χριστιανοί όλου του Κόσμου θα υποδεχτούν τον Σωτήρα Θεάνθρωπο και την Νέα χρονιά. Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν το Σάββατο ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου παράδωσαν διάφορα είδη τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος στους απόμαχους της ζωής, που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.. Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη ευχές.. Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε: ''Ακολουθώντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας. Εμείς,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας." Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις. Ομοίως και ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ.Σάκη Πυριόχου ,Ταμία και Αννας Χρυσανθακοπούλου Γ.Γραμματέα ..
....................................................................................................................................................


Ηλεία Ειδήσεις Ενημέρωση Νέα

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς στο Άσυλο Ανιάτων "Νέα Βασιλειάς"

Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ηλείας: Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς στο Άσυλο Ανιάτων "Νέα Βασιλειάς"
Με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν την πρ.πρ.Σαββατο ,το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς'',όπου παράδωσαν  διάφορα τρόφιμα  μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος  στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο 
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία.          
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:         
''Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου ,  έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας."        
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου,  διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.       
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια,στη διεύθυνση του Ιδρύματος καιθλως και  για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.        Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου. 
pol1
pol2


.................................................................................................................................




Προσφορά αγάπης από την Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ν.Ηλείας

από Iliaoikonimia




Συνεπείς στο ραντεβού τους ,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκεφτήκαν το Άσυλο Ανιάτων'' Ν.Βασιλειάς το Σάββατο ,στο πλαίσιο της Ημέρας Αγάπης και Προσφοράς.
       Παρέδωσαν ικανή ποσότητα τροφίμων διάρκειας και τα απαραίτητα για την παρασκευή γεύματος,είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το προσωπικό και τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου, ,της Αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία,ανταλλάσσοντας ευχές..
          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
         ''Συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας,είμαστε σε αυτό Ίδρυμα, κοντά στην τρίτη ηλικία  ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο έργο της Μητρόπολης μας,
  Ο σύλλογος μας,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του πολιτιστικού έργου μας,τις μεγάλες και πρωτοποριακές εκδηλώσεις,, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.Στις προθέσεις μας είναι να συνεχίσουμε μια πολυεπίπεδη Προσφορά σε Ιδρύματα και μεμονωμένους συμπολίτες"
        Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε'' την μεγάλη συμβολή του συλλόγου  διαχρονικά στο Κοινωνικό γίγνεσθαι και το πολλαπλό έργο,πολιτιστικό και ανθρωπιστικό,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.Ελπίζουμε να ακολουθήσουν  και άλλοι φορείς και οργανώσεις''.
       Ομοίως ο Έφορος Αθλητισμού κ.Παναγ.Θανόπουλος,η Γενική Γραμματέας κα Αννα Χρυσανθακοπούλου και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος εξέφρασαν την μεγάλη ευγνωμοσύνη στην Μητρόπολη που περιθάλπει όσους έχουν ανάγκη, τις ευχές και τις ευχαριστίες αλλά και τα συγχαρητήρια για την ευταξία και τις άριστες συνθήκες που με αυταπάρνηση έχει εξασφαλίσει το ακούραστο προσωπικό. 






.............................................................................................................


Επίσκεψη αγάπης και προσφοράς της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν. Ηλείας στο Άσυλο Ανιάτων «Ν. Βασιλειάς»


asilo-aniatonΜε την ευκαιρία των Αγίων Ημερών,τα μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν, το Άσυλο Ανιάτων» Ν.Βασιλειάς», όπου παρέδωσαν διάφορα τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου καθώς και τα απαραίτητα για την παρασκευή και προσφορά ενός γεύματος στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.
Κατά την επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τροφίμους και να τους δώσουν το αισιόδοξο μήνυμα του Θεανθρώπου ,της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στην τρίτη ηλικία.
Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Λέσχης Τραπεζικών Ηλείας, κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:
»Ακολουθώντας πιστά την πολύχρονη παράδοση, αυτές τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου , έχουμε μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.»
Ο Αντ/δρος της Λέσχης κ.Αλέκος Μπεβούδας,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου, διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή μέσα από τέτοιες δράσεις.
Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια,στη διεύθυνση του Ιδρύματος καθώς και για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις των παρόντων μελών του ΔΣ κ.κ Αννας Χρυσανθακοπούλου και Παναγ.Θανόπουλου.
episkepsi

/......................................................................................................



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου