Powered By Blogger

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Συμμετοχή τηςΈνωσης Παλαιών Προσκόπων στους εορτασους της Ενωσης 3ου Πάτρας
























ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ! :)
Το Σάββατο 22/10/2016 έγιναν στην Πάτρα τα Θυρανοίξια της Εστίας του 3ου Συστήματος Παλαιών Προσκόπων Πάτρας, με συμμετοχή εκπροσώπων από τις Eνώσεις Πύργου, Αιγίου, Ζακύνθου και 2ου και 4ου Πατρών. Τον Πύργο εκροσώπησαν οι: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος-Αρχηγός, Ανδρέας Γιατράς-Υπαρχηγός, Τάκης Καλαμπρέζος-Υπέυθυνος Ομάδας Συντονισμού και η μετριότης μου. Η βραδιά ήταν υπέροχη και ήδη άρχισαν οι προτάσεις από άλλες πόλεις για συμμετοχή των Παλαιών Προσκόπων Πύργου, σε ανάλογες εκδηλώσεις που θα γίνουν τους προσεχείς μήνες. Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση ΠΠ του 3ου Συστήματος Πάτρας (και ειδικά τον Αρχηγό Θεόδωρο Σίδερη), για την άψογη οργάνωση και την εγκάρδια φιλοξενία. Σύντομα θα ανεβάσουμε κι άλλες φωτογραφίες απ' την όμορφη αυτή εκδήλωση.
..............................................................................................................................................................


















ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΚΑΡΔΙΩΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ! ;)
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους Παλαιούς Προσκόπους Πύργου: Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο (Πρόεδρο της Ένωσης) καθώς και τους εκλεκτούς φίλους Ανδρέα Γιατρά και Τάκη Καλαμπρέζο για την μεγάλη εκτίμησή τους. Το απόγευμα της Παρασκευής 21/10/16 είχα επίσης την τιμή να συμμετάσχω ως ιδρυτικό μέλος, στην πρώτη Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες του Ομίλου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύργου. Η Συνέλευση άνω των 50 ιδρυτικών μελών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Εξελέγη επταμελές ΔΣ, το οποίο θα συγκροτηθεί σε Σώμα, αύριο Δευτέρα 24/10/16. Και εις άλλα! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου