Powered By Blogger

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Στη γειτονιά των αγγέλων ο 21χρονος Δημήτρης Καραμάνης Ψηφισμα

 

 

Ένωση Παλαιών Ηλείας: Έκτακτη συνεδρίαση με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Συμπολίτη μας Δημήτρη Καραμάνη

Ένωση Παλαιών Ηλείας: Έκτακτη συνεδρίαση με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Συμπολίτη μας Δημήτρη Καραμάνη
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση , με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Συμπολίτη μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ επίλεκτου Προσκόπου Α Τάξεως και βαθμοφόρου,υιού του καταξιωμένου Στρατιωτικού Ιατρού και διακεκριμένου μέλους του Ελληνικού Προσκοπισμού [Εφόρου Διεθνών Σχέσεων Σ.Ε.Π.] Αγγέλου Καραμάνη  και αποφάσισε ομόφωνα
1.Να εκφράσει τη βαθειά οδύνη και τα συλληπητήρια της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας στους οικείους του.
2. Να δημοσιευθεί το παρόν στο τοπικό Τύπο.
3.Να παραστεί αντιπροσωπεία στην εκφορά..
Πύργος 5 Απριλίου 2015

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Κων/νος Τριανταφυλλόπουλος

 απο Myilianews.gr 

........................................................................................................................................................................

Στη γειτονιά των αγγέλων ο 21χρονος Δημήτρης Καραμάνης


ΠΥΡΓΟΣ
(05/04/2015 17:06)

Ο Δημήτριος Καραμάνης του Αγγέλου γεννήθηκε το 1994. Ήταν το δεύτερο τέκνο της οικογένειας του Άγγελου Καραμάνη, Στρατιωτικού Ιατρού- Αναισθησιολόγου, και έφερε το όνομα του παππού του, αείμνηστου Ιατρού Μικροβιολόγου της πόλεως μας.
Στη σύντομη ζωήτου ο Δημήτρης σκορπούσε γύρω του την καλοσύνη, τη συμπάθεια, και μετέδιδε τη χαρούμενη και αγαθή διάθεσή του. Από την ηλικία των επτά ετών αντιμετώπισε επιτυχώς σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του αφήνοντάς του, όμως, σημαντικές δυσκολίες τις οποίες με καρτερικότητα υπέμενε τα επόμενα χρόνια.
Παρέμενε πάντοτε ιδιαίτερα αγαπητός στο σχολείο του στην Αθήνα, στη σχολή όπου φοίτησε τελευταία, αλλά και στην πόλη μας. Αγάπησε ιδιαίτερα τον Πύργο και με κάθε ευκαιρία παιρνούσε λίγες ημέρες στις οικογένειες των θείων του και στα αγαπημένα του εξαδέλφια.
Επί σειρά ετών συμμετείχε με πολλή χαρά στην κατασκήνωση της Χ.Ε.Π. στο Κούμανι την οποία επίσης υπεραγαπούσε . Παραμονές των Χριστουγέννων εμφανίστηκαν τα πρώτα ανησυχητικα συμπτώματα του όγκου της παρεγκεφαλίδας υψηλής κακοήθειας. Από τότε μέχρι προχθές, ο Δημήτρης ανέβηκε αγόγγυστα το Γόλγοθά του, προκαλώντας τον θαυμασμό σε όλους όσοι τον φρόντισαν και τον επισκέφθηκαν.
Το άμμεσο και το ευρύτερο συγγενικο του περιβάλλον, οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό του 251 Γ.Ν.Α., οι φίλοι του έμειναν έκπληκτοι από την υπομονή που επί τρεις και πλέον μήνες επέδειξε στη βαριά αυτή δοκιμασία του.
Ένευσε θετικά , και με συναίσθηση μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων και ετσι ελπίζουμε ό,τι φτερούγισε η ψυχή του στην αγκαλιά του Θεού όπου τον υποδέχονται και οι ψυχές του παππού του Δημητρίου και της γιαγιάς του Μαρίας Καραμάνη. Ας είναι η μνήμη του ΑΙΩΝΙΑ.
 Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ
 Επίσης δημοσιευματα από
εφημερίδα ΠΡΩΤΗ
εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ 
..................


........................
ΠΑΤΡΙΣ 7.4.2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου