Powered By Blogger

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η απάντηση του Σάντος σε προβοκάτορα δημοσιογράφο


H ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ!!! «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»
ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. H Eθνική Ελλάδας νίκησε 1-0 τους Ρώσους και πάει στους 8. Και τώρα (μάλλον) η Γερμανία.

Επική πρόκριση για την Εθνική μας που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά νίκησε με 1-0 την Ρωσία χάρη στο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος συμπλήρωσε 120 συμμετοχές και προκρίθηκε στα προημιτελικά του EURO.
H Eθνική Ελλάδας νίκησε 1-0 τους Ρώσους, με γκολ του  Ηλείου Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του Α΄ημιχρόνου.
Η Εθνική μας πηγαίνει κατ' ευθείαν στους 8.
Στο άλλο ματς του ομίλου μας Τσεχία - Πολωνία 1 - 0.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ελλάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης κόντρα στη Γερμανία.
Ελλάδα: Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας. Ρωσία: Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Μπερεζούτσκι, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Τζαγκόεφ, Γκλουσάκοφ, Αρσάβιν, Κερζάκοφ.



Ο Τομ Χανκς σήκωσε τον Επιτάφιο

Μαΐου 4, 2013 in ΕΛΛΑΔΑ

993686 300x225 Ο Τομ Χανκς σήκωσε τον ΕπιτάφιοΣτο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες, σχεδόν κάθε Μεγάλη Παρασκευή, ο δημοφιλής ηθοποιός Τομ Χανκς, μαζί με την επίσης ηθοποιό Ελληνοαμερικανίδα Χριστιανή Ορθόδοξη γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον, συ μμετέχει στη λειτουργία και μάλιστα σηκώνει και τον Επιτάφιο.
Μαζί τους βρίσκονται συνήθως και η ηθοποίος Νία Βαρντάλος, καθώς και ο πρόεδρος της 20th Century Fox, Τζιμ Γιαννόπουλος.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Τομ Χανκς σηκώνει κάθε χρόνο με τον φίλο του Τζιμ Γιαννόπουλο τον Επιτάφιο, ενώ ο ναός της Αγίας Σοφίας φαίνεται να είναι ο αγαπημένος τους, καθώς εκεί κάνουν και Ανάσταση.
 
«...Για μας η Ελλάδα είναι αυτές οι στεριές οι καμμένες στον ήλιο κι αυτά τα γαλάζια πέλαγα με τους αφρούς των κυμάτων. Είναι οι μελαχρινές ή καστανόξανθες κοπέλες, είναι τ' άσπρα σπιτάκια τ' ασβεστωμένα και τα ταβερνάκια και τα τραγούδια τις νύχτες με το φεγγάρι πλάι στην ακροθαλασσιά ή κάτω από κάποιο πλατάνι.
...Είναι οι πατεράδες μας κι οι παππούδες μας με το τουφέκι στο χέρι, αυτοί που λευτερώσανε την πατρίδα μας και πιο πίσω, πιο παλιά, όλοι μας οι πρόγονοι που κι αυτοί ένα μονάχα είχανε στο νου τους -όπως κι εμείς σήμερα: τον αγώνα για τη λευτεριά...»
Οδυσσέας Ελύτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου